Wat te doen op de Dutch Technology Week 2017?

Laurien Onderwater

18-05-2017 13:00:37

Dutch Technology Week 2017

Alle techfans opgelet: de zesde editie van Dutch Technology Week is begonnen! 

Sinds 2011 wordt elk jaar de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd, waar het succes van en verwondering over de Nederlandse hightech sector centraal staat. Verschillende technologieën komen aan bod: van virtual reality tot digital reality in de zorg en van tijdreizen tot een robotcompetitie.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

DTW biedt een zeer uitgebreid programma en wij lichten er een paar uit. Zo kun je in een ware tijdscapsule stappen, waarbij je wordt ‘gezapt’ naar het jaar 2150. Pas als je alle opdrachten goed weet uit te voeren, kun je weer terugreizen naar 2017. En dat is heus niet alleen leuk voor kinderen!

Ook tof: de High Tech Ontdekkingsroute die alleen op zaterdag (20 mei) is te beleven. Op verschillende locaties kun je dan een ‘kijkje in de keuken nemen’ bij verschillende technologiebedrijven.

Op zaterdag kun je bovendien een levensgrote versie spelen van boter-kaas-en-eieren en het zou DTW niet zijn als er geen technologie bij kwam kijken. Je speelt het alom bekende spel namelijk met een drone!

Er is dus genoeg leuks te zien en te doen tijdens Dutch Technology Week 2017. Het hele programma vind je hier. Kom je ook?Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis