KIJK 4/2017 ligt in de schappen!

Naomi Vreeburg

2017-03-23 09:00:25

kijk 4

Vanaf vandaag kun je de nieuwste editie van KIJK in de winkel of op je deurmat vinden. Met op de cover: F1-technologie in het ziekenhuis.

De Formule 1 is meer dan een extravagant feestje waar de brandstof en de champagne rijkelijk vloeien. Achter de schermen zijn technici druk bezig met onderzoek en data-analyse. En daarvan wordt ook geprofiteerd buiten de racebaan. In KIJK 4/2017 lees je meer over de F1-technologieën die goed van pas komen in de gezondheidzorg.

Verder in dit nummer:

  • Jody Williams won tien jaar geleden de Nobelprijs voor de Vrede enKIJK 4 wil nu een verbod op autonome wapensystemen. KIJK sprak met haar.
  • Sinds 1977 kennen we in Nederland en België de zomertijd. Maar niemand weet echt waar dat goed voor is.
  • Complot! Volgens samenzweringsdenkers maken CERN-medewerkers zich schuldig aan duivelse praktijken.
  • De radicale islam geldt nu als de grote vijand van het Westen. Maar de Duitsers probeerden in WO I juist een jihad te ontketenen.

KIJK 4/2017 ligt in de winkel tot en met 19 april voor 5,99 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen – zonder verzendkosten. Lees je het blad liever op je tablet? Dat kan met de apps Tijdschrift.nl en Magzine.nu.


Meer Mens

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.