Maker Monday: de vliegende badkuip

Naomi Vreeburg

2018-01-22 08:59:02

badkuip

Elke maandag is Maker Monday op onze site. Deze keer: de vliegende auto is de toekomst. Of kies jij toch voor deze zwevende badkuip?

Snel een paar boodschapjes doen of even naar de bakker voor een lekker broodje? Wij pakken dan gewoon de fiets, de auto of gaan lopen. Maar deze Duitse maker vindt dat niet speciaal genoeg. Hij maakte – samen met zijn broer – deze vliegende badkuip om zijn favoriete sandwich te halen. En daarmee trekt hij behoorlijk wat bekijks; geef de omstanders eens ongelijk.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!


Meer DIY

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.