Win een SubSession Traveller 1

KIJK-redactie

2010-06-15 10:00:44

De SubSession Traveller 1 van TerraTec verandert werkelijk alles in een versterker. KIJK geeft een exemplaar van deze gadget weg.

Over de SubSession Traveller 1 schrijven we in KIJK 7/2010: “Via een rubberen, statische onderkant gebruikt het apparaatje zijn omgeving als resonantie. Alles waar je het opzet, versterkt de trillingen en daardoor het geluid. Bedoeld als extern luidsprekertje voor mobieltjes, notebooks, mp3-spelers; je snapt het.” Onze gadgetman Rik Peters testte de gadget uit (zie foto) en oordeelde: “Lachen hoor. En allerminst teleurstellend geluid.”

Op www.terratec.net kun je de SubSession Traveller 1 bestellen voor 39,99 euro, maar KIJK geeft er eentje weg! Wil je daar kans op maken, stuur dan vóór 1 juli 2010 een mailtje naar win@kijk.nl met als titel ‘TerraTec’, onder vermelding van naam en adres.

Beeld: Rik Peters


Meer Nieuws

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.