Afl. 1: De F-35 is in Nederland... en nu?

Eind oktober 2019 kwam eindelijk de eerste F-35 naar ons land. Vlieger Ian Knight had de eer het nieuwe gevechtstoestel veilig te laten landen op de vliegbasis van Leeuwarden. Nu geeft hij leiding aan het opbouwen van het eerste Nederlandse F-35 Squadron. Wij vroegen hem het hemd van het lijf.

Afl. 2: Wetenschappelijke mythes doorgeprikt

Al bijna vijf jaar prikt onze columnist Ronald Veldhuizen elke KIJK-editie een hardnekkige wetenschapsmythe door. Zo is een bekende reactie van iemand op een verkoudheid dat je niet genoeg vitamine C tot je hebt genomen. Of dat kinderen druk worden van suiker. Hoe zit dat eigenlijk? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod in de tweede aflevering van KIJK & Luister.

Afl. 3: Corona-complotten en andere theorieën

Zodra er iets groots in de wereld gebeurt, is het een kwestie van tijd voordat complotgelovigen van zich laten horen. Maar hoe komt het dat iemand in samenzweringstheorieën gaat geloven? En vormen complotgelovigen een gevaar? In de derde aflevering van KIJK & Luister vragen we het Leo Polak die met hoofdredacteur André Kesseler ‘Omnibus Complotten’ schreef.

Klik het logo en volg 'KIJK en luister' op iTunes
Klik het logo en volg 'KIJK en luister' op Spotify
KIJK editie 11 - 2021
Nieuwste editie

Met onder andere: Worden robots ooit autonoom? - Bijdehante beestjes - Tech-toys