De leukste KIJK-cadeaus om met Kerst te krijgen

Laurien Onderwater

16 december 2021 15:00

KIJK kerstcadeaus

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het Kerst. Dat betekent dat je nu wel echt moet beginnen met cadeaus inslaan. KIJK geeft je vijf cadeautips. De presentjes zijn in onze webshop te bestellen en met code GRATIS betaal je binnen Nederland géén verzendkosten.

Vroeger & Nu-special

KIJK-cadeaus

KIJK bestaat al meer dan 50 jaar en in die lange geschiedenis schreven we over de meest uiteenlopende ontwikkelingen in de wetenschap en techniek. In deze special blikken we terug op historische verhalen uit KIJK. We onderzoeken hoe er een halve eeuw geleden over de toekomst werd gedacht en wat er van al die dromen is uitgekomen. De special is een combinatie van fraai geïllustreerde historische KIJK-verhalen en nuttige informatie over de huidige stand van wetenschap en techniek. Je bestelt de nieuwe KIJK-special voor slechts € 7,99.

Ga snel naar onze shop en haal deze bijzondere special in huis

KIJK- of Know How-scheurkalender 2022

KIJK-cadeaus

Dat de KIJK-kalender vol met interessante onderwerpen staat, bewijzen deze vragen waarop antwoord wordt gegeven: Beïnvloeden nucleaire proeven het weer? Ben je gewichtloos in het midden van de aarde? Welke dieren herkennen zichzelf in de spiegel? Waarom wordt lichaamshaar niet net zo lang als hoofdhaar? Waarom dumpen vliegtuigen soms brandstof?

Maar ook de Know How-kalender 2022 barst weer van de fijne brainsnacks. De redactie heeft 365 superleuke weetjes voor je verzameld in deze scheurkalender.

Je bestelt de scheurkalenders hier

Complot-special

KIJK-cadeaus

Complottheorieën zijn van alle tijden, maar vooral door social media en de coronacrisis groeit het aantal flink. In deze unieke special van maar liefst 300 pagina’s ontleden we 55 wereldschokkende samenzweringen: van de macht van de pillenmaffia tot de moord op Pim Fortuyn en van de ongrijpbare Illuminati tot de aanslagen op 9-11. In deze extra dikke, rijk geïllustreerde en fraai vormgegeven special analyseert KIJK elke theorie en scheidt de feiten van de geruchten.

Koop hier de special voor slechts €14,95!

Ontvang je deze special liever in combinatie met een abonnement op KIJK? Kijk dan hier!

Bewaarcassettes

KIJK-cadeaus

Als trouwe lezer wil je jouw exemplaren van KIJK natuurlijk niet in een doos op zolder neerzetten. Daarom hebben we deze bewaarcassettes gemaakt, zodat je de jaargangen van je favoriete tijdschrift netjes in je boekenkast kunt zetten.

Sla hier de verzamelbanden in

In 5 minuten

KIJK-cadeaus

Nieuwsgierigheid zit bij ieder van ons ingebakken, maar soms heb je simpelweg geen tijd of zin om lange artikelen te lezen. Daarom komt KIJK met deze unieke special waarin de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod komen: van verbrandingsmotoren tot tuberculose en van slavernij tot ruimtevaart. Alles wat je over een bepaald onderwerp weten wilt: in 5 minuten!

Scoor deze special










Meer KIJK tipt