KIJK 5/2018 ligt in de winkel

Laurien Onderwater

2018-04-19 07:59:49

KIJK 5/2018

Vanaf vandaag kun je de nieuwste editie van KIJK in de winkel of op je deurmat vinden. Met op de cover: de wetenschap achter de superheld.

Eindelijk het moment waar alle Marvel-maniacs op hebben gewacht: de superheldenfilm Avengers: Infinity War gaat deze maand in première. En KIJK zou KIJK niet zijn als we niet in de wetenschap achter een aantal hoofdpersonages doken. Je leest het in KIJK 5/2018.

Verder in dit nummer:

  • We zijn de schietpartij op onder andere de Sandy Hook-school nog lang niet vergeten. Werd het bloedbad in scène gezet om strengere wapenwetten erdoorheen te krijgen?
  • Stel dat buitenaardse wezens de mensheid zouden willen uitroeien; hoe kunnen ze dat het beste aanpakken? Met een besmette radioboodschap.
  • Alexa hier, Google Echo daar: slimme speakers met virtuele assistenten zijn hot en veroveren in gestaag tempo de wereld.
  • Geen enkele Amerikaan is langer aaneengesloten in de ruimte geweest dan Scott Kelly. Tijd om een babbeltje met hem te maken.

KIJK 4/2018 ligt in de winkel tot en met 17 april voor 5,99 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen in onze webshop.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens