KIJK 5/2018 ligt in de winkel

Laurien Onderwater

19-04-2018 07:59:49

KIJK 5/2018

Vanaf vandaag kun je de nieuwste editie van KIJK in de winkel of op je deurmat vinden. Met op de cover: de wetenschap achter de superheld.

Eindelijk het moment waar alle Marvel-maniacs op hebben gewacht: de superheldenfilm Avengers: Infinity War gaat deze maand in première. En KIJK zou KIJK niet zijn als we niet in de wetenschap achter een aantal hoofdpersonages doken. Je leest het in KIJK 5/2018.

Verder in dit nummer:

  • We zijn de schietpartij op onder andere de Sandy Hook-school nog lang niet vergeten. Werd het bloedbad in scène gezet om strengere wapenwetten erdoorheen te krijgen?
  • Stel dat buitenaardse wezens de mensheid zouden willen uitroeien; hoe kunnen ze dat het beste aanpakken? Met een besmette radioboodschap.
  • Alexa hier, Google Echo daar: slimme speakers met virtuele assistenten zijn hot en veroveren in gestaag tempo de wereld.
  • Geen enkele Amerikaan is langer aaneengesloten in de ruimte geweest dan Scott Kelly. Tijd om een babbeltje met hem te maken.

KIJK 4/2018 ligt in de winkel tot en met 17 april voor 5,99 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen in onze webshop.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis