Vind jouw droomwerkgever op De Techniek Carrièredagen

KIJK-redactie

19-11-2019 15:59:39

De Techniek Carrièredagen 2019 is het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young-professionals, met de beste werkgevers. Het evenement vindt op 22 & 23 november plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Ben jij (bijna) afgestudeerd, heb je al een tijdje een baan maar wil je graag ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is op jouw vakgebied of ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan naar De Techniek Carrièredagen.

Je komt hier in contact met meer dan 100 Topwerkgevers zoals NS, Ministerie van Defensie, Kone, KLM en Jones Engineering. Daarnaast is er ook dit jaar weer een interessant workshopprogramma. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je de kans je cv te laten checken, ontvang je tips en tricks om deze te verbeteren én kan je een professionele LinkedIn foto laten maken. De beurs vindt plaats op 22 en 23 november in De Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Interessant workshopprogramma

Naast een volle beursvloer is er een inspirerend workshopprogramma waar je kunt deelnemen aan vakinhoudelijke masterclasses en carrièregerichte workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over onderwerpen als Digitale Transformatie in de industrie of Bouwen in de toekomst. Kijk hier voor het complete workshopprogramma op jouw vakgebied.

Bijzondere opening

Dit jaar zullen De Nederlandse Carrièredagen geopend worden door Janine Vos, Chief HR Officer bij Rabobank. Vanwege haar uitgesproken visie op de toekomst van werk, heldere overtuiging op de toekomst van leiderschap en de vaardigheid om dit pakkend en aansprekend over te brengen, is zij in 2017 uitgeroepen tot ‘CHRO of the year’. Een vrouw met een inspirerende carrière waarover Lexter Woodley haar een aantal vragen zal stellen.

Match & Meet

Het inspirerende congresprogramma is natuurlijk al de moeite waard. Maar ook de aanwezige topwerkgevers zijn een goede reden om de beurs te bezoeken. En nog beter: jij kunt met ze in contact komen. Hoe? Door je in te schrijven voor de beurs én je Match en Meet profiel compleet te maken. Zodra jij een Match hebt met een van de deelnemende bedrijven, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging en een speciaal ticket om de werkgever te ontmoeten op de beursvloer. Wie weet wordt dit wel jouw toekomstige werkgever!

Mis het niet!

Tussen het bijwonen van de workshops en het netwerken met potentiele werkgevers door is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Je kunt een bezoek brengen aan het Experienceplein om daar de vetste trends te aanschouwen. En de dagen worden afgesloten met spetterende optredens van Edsilia Rombley en Die Verrückte Stunde.

Dus ben jij geïnteresseerd in jouw carrièremogelijkheden? Zet dan vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 in je agenda en scoor jouw gratis e-ticket! Voor een laatste update van het programma en een overzicht van deelnemende bedrijven ga je naar carrieredagen.nl.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens