5 cadeautips voor kerst

Naomi Vreeburg

13-12-2016 13:00:30

kerstcadeau

Nog een cadeautje nodig voor onder de kerstboom? Wellicht kun je iemand blij maken met deze presentjes!

Voor wie nog op zoek is naar kerstcadeautjes: hieronder staan vijf tips! Leuk om te geven, maar stiekem ook om te krijgen.

Wat Als…

Hoe zou ons bestaan eruit zien als 9/11 niet had plaatsgevonden?wat-als-fb Kun je overleven op een aarde die gestopt is met draaien? En wat voor gevolgen heeft het als robots écht intelligenter worden dan mensen? KIJK heeft vijftig intrigerende gedachte-experimenten gebundeld in het mooi geïllustreerde boek Wat als….

Bestel het boek nu extra voordelig!

KIJK-scheurkalender 2017

kijk-scheurkalender-3dMet de scheurkalender van KIJK voor het jaar 2017 krijg je elke dag je nodige portie aan wetenschap en technologie binnen. Zo krijg je dagelijks antwoord op de meest fascinerende vragen en krijg je leuke weetjes voorgeschoteld.

Koop de scheurkalender hier.

Deeltjesdierentuin

deeltjesdierentuinDe deeltjesdierentuin is een praktische, heldere inleiding geschreven over de veelbesproken deeltjes. De lezer wordt als het ware rondgeleid langs vondsten van wetenschappers. Het is net een echte dierentuin, waar bij de ene kooi meer is te zien dan bij de ander. Na de rondleiding heeft de lezer een goed beeld van alle diersoorten. Of beter gezegd: heeft de lezer een beeld van welke deeltjes de wetenschap nu op het spoor is. Want wellicht is er nog veel meer te ontdekken.

Ontvang De deeltjesdierentuin nu tijdelijk met 37% korting!

KIJK-verzamelbanden

verzamelbandenMet de bewaarcassettes van KIJK op de boekenkast van je slaapkamer of huiskamer creëer je sfeer. En je houdt je collectie tijdschriften ook nog eens netjes en overzichtelijk.  Elke band biedt plaats aan één jaargang (twaalf nummers) en wordt geleverd met jaartalstickers (2015 tot en met 2019).

Haal ze nu in huis!

KIJK antwoordt

kijk-antwoordt-tipsVoor een tientje heb je een leuk boekje met antwoorden op 153 prikkelende vragen. Waarom zitten chipszakken bijvoorbeeld maar halfvol? Waarom maken we van zeewater geen drinkwater? En wie rijden er beter: mannen of vrouwen?  Je leest het allemaal in KIJK antwoordt.

Bestel het boekje hier.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt