Fijne kerst!

Naomi Vreeburg

25-12-2016 09:00:09

kerst

De KIJK-redactie wenst je een prettig kerstfeest en alvast een heel gelukkig 2017!

2016 is alweer bijna om. En ook dit jaar is er veel gebeurd bij KIJK. Zo hebben we aan het begin van 2016 hoofdredacteur Inge Fraters uit moeten zwaaien en aan het eind van het jaar adjunct-hoofdredacteur Jean-Paul Keulen. Via deze weg wil de redactie ze nogmaals bedanken voor hun jarenlange toewijding aan KIJK.

Maar uiteraard zijn er ook leuke dingen gebeurd! Zo hebben we onze trouwe lezers ook dit jaar weer blij gemaakt met twaalf KIJKs en poepten we er een scheurkalender, het boek KIJK antwoordt en het boek Wat als… uit. Bovendien introduceerden we de wedstrijd ‘Beste tech-idee van 2016’. En dit werd een succes!

Je hoort het al: we hebben een druk en bewogen jaar achter de rug. We gaan dan ook even wat rustiger aandoen; op de website verschijnen minder stukjes dan je van ons bent gewend. Althans, tot 2 januari. Daarna pakken we de draad uiteraard weer op.

Fijne feestdagen toegewenst!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis