KIJK 12/2016 is nu te koop!

Naomi Vreeburg

17-11-2016 09:00:50

nederlandse innovatie

De nieuwste editie van je favoriete wetenschapsblad ligt weer in de schappen. Met op de cover: de 10 beste tech-ideeën van 2016.

In Nederland werken tal van studententeams en startups keihard aan technische innovaties. Hoog tijd om een aantal daarvan in het zonnetje te zetten. En daarom organiseerden we de wedstrijd ‘Het beste tech-idee van 2016’. Jullie vele stemmen en het oordeel van een vakjury hebben tot een top 10 geleid. In KIJK 12/2016 tellen we af.

Verder onder meer in dit nummer:

  • Niets is zo veranderlijk als het weer. Deze kreet krijgt een wel heel letterlijke betekenis als we zelf aan het weer gaan sleutelen.
  • KIJK 12/2016Werd Edward Snowden ingeschakeld door de CIA, de NSA of de Russen? Eén ding is volgens complotdenkers zeker: hij handelde niet op eigen houtje.
  • Heb je echt geavanceerde, peperdure hardloopschoenen nodig om blessureleed te voorkomen? KIJK nam de proef op de som.
  • Als het over tradities gaat, lopen discussies al snel uit de hand. Denk maar aan de felheid van de Zwarte Piet-discussie. Waar komt dat door?

KIJK 12/2016 ligt in de winkel tot en met 14 december voor 5,95 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen – zonder verzendkosten. Lees je het blad liever op je tablet? Dat kan met de apps Tijdschrift.nl en Magzine.nu.

Beeld: iStock/Getty Images, Bryan Bedder/Getty Images for the New YorkerPodcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens