Filmpje: zo ziet schapen drijven er van boven uit

Laurien Onderwater

03-01-2018 14:29:43

schapen drijven

De Nieuw-Zeelander Tim Whitaker heeft met zijn drone een tof filmpje gemaakt van een enorme kudde schapen die bij elkaar wordt gedreven. 

Wat doe je als je ’s avonds de slaap niet kunt vatten? Juist, dan ga je schaapjes tellen. Maar wanneer ook dat niet werkt, kun je naar deze hypnotiserende beelden – genomen door Tim Whitaker met zijn drone – kijken van schapen die bij elkaar worden gedreven.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

De beelden zijn opgenomen in Rangitikei, Nieuw-Zeeland. De schapen moesten van de ene paddock naar de andere, maar aangezien het land enorm uitgestrekt is, was dat geen koud kunstje. Met een boel border collies is het de boeren uiteindelijk gelukt.

Ideetje om voor het slapen gaan naar deze beelden te kijken?

Bronnen: YouTube, Gizmodo

Lees ook:

KIJK 1/2018Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis