KIJK 13/2011 extra dik!

kijkmagazine

07 November 2011 09:00

KIJK 13/2011 - banner

Momenteel ligt-ie bij de drukker, vanaf vrijdag 18 november is-ie te koop: KIJK 13/2011. Met als bonus een glossy fotokatern van zestien pagina’s!

Het coveronderwerp van de nieuwe KIJK is het ontstaan van het leven. Op tien pagina’s brengen we in kaart wat we weten over het moment waarop de oersoep zich miljarden jaren geleden begon te roeren.

KIJK 13/2011 - coverVerder vind je in het hart van dit nummer onze special ‘Terugblik op 2011’. Aan de hand van de mooiste beelden lopen we langs de mijlpalen op wetenschappelijk, technologisch en maatschappelijk gebied van het afgelopen jaar. Deze pagina’s zijn trouwens extra, dus bovenop de gebruikelijke 84 bladzijden, en bovendien gedrukt op dikker en glanzender papier om de foto’s zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Daarnaast in KIJK 13/2011 natuurlijk aandacht voor allerlei andere onderwerpen. Zo sluiten we onze serie Man&Macht af met Vladimir Poetin, bekijken we hoe het staat met de quantumcomputer, en hebben we een interview met astronaut André Kuipers, die eind dit jaar voor vijf maanden naar het ISS gaat.

Houd KIJK.nl de komende weken in de gaten voor voorproefjes van de artikelen uit deze editie!


Meer Nieuws