Kom naar Monster Jam!

KIJK-redactie

11 April 2019 12:59

Monster Jam

Monster Jam komt terug naar de Kuip in Rotterdam – en deze keer is het groter dan ooit!

Monster Jam keert op zaterdag 6 juli terug naar De Kuip in Rotterdam met de grootste show op vier wielen vol actie en spectaculaire stunts die de zwaartekracht tarten. De meest bekende trucks ter wereld leveren wat fans het liefst willen zien – meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Iedere Monster Jam truck heeft een coureur van wereldklasse die zijn truck tot het uiterste drijft in de krankzinnige competitie! Breng je familie en vrienden en zit op het puntje van je stoel tijdens dit verrassende, verbluffende en onvergetelijke evenement!

Geniet van een dag vol plezier met een hoog octaangehalte en bezoek ook de Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show. Bekijk de Monster Jam trucks van dichtbij, ontmoet de coureurs, maak foto’s, verzamel handtekeningen en nog veel meer! Bestel je Pit Party Pas gelijk met je ticket.

Kijk voor meer informatie over de show op MonsterJam.nl.

Win kaarten!

Enthousiast geworden over Monster Jam? KIJK mag 2×2 kaarten weggeven voor het evenement! Kans maken? Vul dan het winformulier onderaan deze pagina in. Meedoen kan tot en met 18 april.

NB: bij het meedoen aan de actie ontvang je geen bevestigingsmail. De spelvoorwaarden van New Skool Media vind je hier.


Beeld: 2018 FMS (Deelnemende trucks onder voorbehoud)


Meer Filmpjes