Maker Monday: zelf vlammen werpen

Laurien Onderwater

14-08-2017 08:59:42

handschoenen

Iedere maandag is Maker Monday op onze site. Deze keer: onmogelijk om vuur te beheersen? Nee hoor, met deze handschoenen kan het.

Hacker Allen Pan kijkt graag naar Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra. Terwijl hij zijn favoriete tv-series zat te kijken, kwam hij op een idee: hij wilde ook met vuur kunnen spelen. En zo ontwierp Pan handschoenen waarmee hij zelf een fire bender werd.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Om zijn speciale handschoenen te maken, verwerkte Pan een ‘butaandispenser’ erin. Verder gebruikte hij onderdelen van een elektrische aansteker en een bewegingssensor die ervoor zorgt dat bij elke stoot de handschoenen huiveringwekkende vlammen spuwen.

Toegegeven: het ziet er stoer uit. Maar ja, hij speelt wel met vuur…

Bron: Gizmodo

Lees ook:

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer (geen verzendkosten). Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis