Even wachten… Pizza!

KIJK-redactie

13-11-2013 11:00:48

Bellen met de pizzeria is binnenkort ouderwets. Met de PiePal bestel je een pizza met één druk op de knop.

In een klassieke scène uit de animatieserie Dexter’s laboratory spreekt Dexters zusje Dee Dee de volgende legendarische zin uit: “What does this button do?” Dat gevoel kun je nu ook in huis halen, met – misschien wel de uitvinding van de eeuw – de ‘PiePal’. Wat doet die dan? Nou, hij bestelt pizza’s.

PiePal is een grote knop die eigenlijk heel simpel werkt. Van tevoren stel je in wat voor soort pizza je wil. Dat is een belangrijke keuze, want die pizza bestel je vervolgens altijd met de PiePal. Vervolgens stel je het aantal pizza’s in door aan de knop te draaien. En dan is het een kwestie van één druk op de PiePal-knop. Via het WiFi-netwerk maakt de knop vervolgens verbinding met internet en stuurt je bestelling door naar de dichtstbijzijnde Domino’s Pizza-keten.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
Het apparaat zit nu nog in de bètafase. Op de website van PiePal kun je je aanmelden om Beta Tasters te worden, zodat de knop werkt op het moment dat hij bij de consument ligt. Tot die tijd is het dus nog gewoon telefonisch pizza’s bestellen. Ouderwets…

Bronnen: PiePal, GizMag.com, DVICE

Beeld: iStrategyLabs/PiePalPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis