Techionista: drone poept zonnebrandcrème

KIJK-redactie

10-07-2016 12:54:18

drone poept

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: poepende meeuw beschermt je tegen de zon.

Stel je voor… je bent met je little one op het strand en zomaar ineens komt er een nogal grote gevaarte boven je kind zweven. Het is een drone in de vorm van een vogel. Het volgende moment zie je het robotbeest een wit kwakje op je kind sproeien… Wat doe je?

A. Je begint te schreeuwen, rent naar je kind, sleurt het naar zee en spoelt het witte spul onmiddellijk van de krijsende kleine af.

B. Je begint hard te lachen, gebaart naar je kind dat ie zich met het spul moet insmeren en roept uit: ‘Wat een geniale actie van Nivea!’.

Misschien ben ik een dramaqueen, maar ik acht de kans op scenario A toch net even groter. Maar toch… als je wéét dat er een Nivea-drone op het strand is om onbesmeerde kids van een beschermend laagje te voorzien, is het een briljant idee.

Drone

Hoe het werkt? De drone van Nivea is uitgerust met een UV-camera, zodat de bestuurders van de drone (die zich verderop schuilhouden) kunnen zien welke kids nog niet zijn ingesmeerd. Zodra ze zo’n onbesmeerd sujet in het snotje krijgen, sturen ze de drone tot vlak boven het kind en zetten het ‘Nivea-knijpsysteem’ in werking, waarop de robotvogel een verse lading Nivea poept. Hilarisch als je weet wat je te wachten staat. Ietsje minder leuk, als je niet in het complot zit…

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar