Een extra scherm, dure zitzak en een blikvanger

KIJK-redactie

20-02-2020 10:59:09

zitzak

De Lenovo ThinkSmart View, een luxestoel die jou rondrijdt, en een haarscherpe OLED 8k-tv: een selectie van de gadgets die we bespreken in KIJK 3/2020.

Schermtijd

Wat jíj nodig hebt? Een extra beeldscherm op je werkbureau. De ThinkSmart View van Lenovo bijvoorbeeld. Kost 350 dollar, maar dan heb je wel een dedicated device voor overleggesprekken in Microsoft Teams. Inderdaad, een speciaal machientje voor het ergste computerprogramma ooit gemaakt. Máár… dankzij deze revolutionary personal productivity assistant blijft je pc-beeld wel vrij voor belangrijke dingen. Voor mijnenveger, de KIJK-website of NSFW-beelden: wat jij nodig hebt, is een extra scherm.

Check: www.lenovo.com

Zitzak

Laten we eerlijk zijn. Mensen op een Segway staan altijd voor gek. Dat moet anders, dachten de makers van de leunscooter. En daarom is de Segway S-Pod aangekondigd: een first-class smart transporting pod met een snelheid van maximaal 38 kilometer per uur. Het is een soort witte troon op wielen, bedoeld om door ‘gesloten campussen’ zoals vliegvelden, pretparken of winkelcentra te sjezen. En eerlijk is eerlijk: met deze machine sta je inderdaad niet voor gek. Je zít namelijk voor gek.

Race naar www.segway.com

Blikvanger

Met de LG Signature OLED 8K-tv van LG haal je het beste uit je kijkdoos. De machine kan 4K-content upscalen naar 8K-standaarden; de ingebouwde AI weet gezichten en tekst op het scherm te herkennen en verfijnen; de Auto Genre Selection analyseert het type content (film, sport, animatie of standaard) en past automatisch de daarvoor ideale beeldinstellingen toe; en de 65- tot 88-inch grootte zorgt ervoor dat je woonkamer niet helemáál leeg, doods, futiel en nutteloos oogt.

Surf gerust naar www.lg.com

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws