Conferentie: word een held!

Naomi Vreeburg

17-03-2016 12:00:31

Op The Hero Round Table Conference, die 2 en 3 april wordt gehouden in Nijmegen, leer je hoe je een echte held kunt zijn.

Je hoeft geen Superman-pak te dragen om een held te zijn. Een echte held ben je als je in actie komt wanneer vrijwel niemand anders dit durft. The Hero Round Table – ’s werelds grootste conferentie over heldendom – inspireert mensen om een held te worden. Erbij zijn? Dat kan. Zaterdag 2 april tot en met zondag 3 april wordt deze conferentie gehouden in Nijmegen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Samen met de Radboud Universiteit brengt The Hero Round Table heldendomonderzoekers, psychologen, filosofen en echte helden bij elkaar, en geeft ze een podium. Onder meer Philip Zimbardo (van het beruchte Stanford-gevangenisexperiment) en Ap Dijksterhuis (hoogleraar en auteur van Het Slimme onbewuste en Op naar Geluk) zijn van de partij.

In 12 minuten zullen de sprekers delen wat ze hebben geleerd over handelen in een risicovolle situatie. Verder worden er workshops gegeven, zodat je ook zelf de tools in handen krijgt om een held te worden.

Wil je van de partij zijn? Koop dan nu tickets! Meer informatie over het programma vind je hier

Bron: Radboud UniversiteitPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis