KIJK 8/2016 is nu te koop!

Naomi Vreeburg

21-07-2016 09:00:54

dark web

En daar is-ie alweer: de nieuwste editie van KIJK. Met op de cover: dark web.

Op het dark web zijn drugs, wapens en andere illegale goederen te verhandelen. En dit slechts in een paar muisklikken en anoniem. Een intrigerend kat-en-muis-spel tussen politie en online-boeven is ontstaan. Want hoe kan de politie hier het beste tegen optreden? Hidde Tangerman vertelt je er alles over in KIJK 8/2016.

Verder in dit nummer:

  • Kwik tegen een slechte stoelgang, een elektrische gordel tegen erectieproblemen… Er zijn in het verleden behoorlijk wat bizarre therapieën bedacht.KIJK 8.2016
  • In Knox ligt de goudvoorraad van de VS opgeslagen. Tenminste, dat is wat ons wordt verteld
  • Westerse landen staan niet meer te trappelen om de Olympische Spelen te organiseren. En terecht, want ze kosten veel geld.
  • Is een volledig autonoom rijdende auto echt de toekomst? David Abbink gelooft er niets van en werkt aan een alternatief.

KIJK 8/2016 ligt in de winkel tot en met 24 augustus voor 5,95 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen – zonder verzendkosten. Lees je het blad liever op je tablet? Dat kan met de apps Tijdschrift.nl en Magzine.nu.

Beeld: Jeroen Murré, Istock/Getty Images, AFP/ANPPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

NIEUW!

Voor deze special hebben we de beste verhalen uit de eerste tien jaar van KIJK uit de archieven opgeduikeld om antwoord te kunnen geven op de vraag: Wat is er veranderd tussen vroeger en nu?