KIJK heeft nieuwe website!

kijkmagazine

29 March 2010 13:50

Zoals je kunt zien, heeft KIJK.nl een ingrijpende make-over gekregen.

Sowieso oogt de site nu een stuk mooier en moderner. Maar er is ook meer te vinden. Zo krijgt elk KIJK-artikel vanaf nu zijn eigen pagina op KIJK.nl. Daar is dan een deel van de tekst te vinden, alsmede aanvullingen zoals filmpjes en links naar meer informatie. Zie bijvoorbeeld de pagina van de Complot!-aflevering over peak oil, of die behorende bij het artikel met Marsfoto’s van KIJK 4/2010.

Daarnaast gaan we natuurlijk gewoon verder met het dagelijks plaatsen van nieuwsberichten over de onderwerpen die KIJK behandelt: wetenschap, techniek, geschiedenis en mens & maatschappij. De zes meest recente berichten worden getoond op de voorpagina van de site, het volledige overzicht vind je onder het tabblaadje ‘nieuws’. Wil je alle berichten lezen over een bepaald onderwerp, klik dan op een van de tags boven een bericht (bijvoorbeeld ‘insecten’ of ‘helikopters en vliegtuigen’). Wil je à la minute op de hoogte worden gehouden van nieuwe site-updates, abonneer je dan op onze RSS-feed.

Uiteraard stellen we reacties zeer op prijs. Wat je van de nieuwe site vindt, kun je hieronder kwijt. Commentaar op de nieuwsberichten en artikelen is uiteraard ook van harte welkom!


Meer Mens