Kun je kip bereiden door erop te slaan?

Laurien Onderwater

2021-04-06 14:00:00

kip slaan

Genereren harde tikken genoeg warmte om een stuk gevogelte klaar te maken? Deze YouTuber zocht het uit.

Heb je je ooit afgevraagd of je kip kunt koken met alleen de warmte die ontstaat door er heel heel vaak op te slaan? Je bent niet de enige. YouTuber Louis Weisz wilde het ook weten en ging erop los experimenteren. Zijn conclusie? Ja, kip is prima te bereiden door het stuk vlees flink wat meppen te geven.

Lees ook:

Zoals je in onderstaande video kunt zien, had het experiment van Weisz heel wat voeten in de aarde. Het kostte hem in totaal twee maanden – van het testen van de theorie en het bouwen van een supersnelle kippenmepper, tot het daadwerkelijk koken van de kip. Maar uiteindelijk slaagt de YouTuber erin een kippetje klaar te maken.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Leuke probeersel, maar niet echt praktisch als je aan het kamperen bent.

Bron/beeld: Louis Weisz

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 



Podcast KIJK en luister via JUKE







Meer Filmpjes

KIJK editie 11 - 2021
Nieuwste editie

Met onder andere: Worden robots ooit autonoom? - Bijdehante beestjes - Tech-toys