Engelse telefooncellen veranderen in werkplekken

Laurien Onderwater

16 May 2016 15:30

telefooncellen

Een Amerikaans bedrijf wil Engelse telefooncellen omtoveren tot kleine werkplekken on the go

Je kent ze vast wel: de typische rode telefoonhokjes die her en der in Engeland staan. Maar aangezien iedereen een mobieltje heeft, hebben de phone boxes niet meer zoveel nut. En dat is jammer. Maar gelukkig heeft het Amerikaanse bedrijf Bar Works hier een oplossing voor: de telefooncellen een geheel nieuwe functie – en daarmee een nieuw leven – geven.

Werkhokjes

Voortaan wandel je in Londen de iconische hokjes niet meer binnen om een telefoontje te plegen, maar om er te werken. De Engelse telefooncellen gaan namelijk fungeren als werkplekken, geschikt voor één persoon. Ideaal als je – onderweg naar je vergadering – nog even het een en ander moet voorbereiden.

Voor ongeveer 25 euro per maand heb je een lidmaatschap dat toegang geeft tot elke werkplek van Bar Works. De mini-kantoren beschikken over Wi-Fi, ethernetverbindingen, stopcontacten, printers, scanners én gratis koffie en thee. De gebruiker krijgt een link naar zijn telefoon gestuurd, waarmee hij toegang heeft tot het kantoortje, zowel overdag als ‘s nachts.telefooncellen

Telefooncellen

Openbare werkplekken schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar vaak ben je hier niet alleen en dat kan je afleiden. Een eigen werkhokje is dan een goed alternatief. En waar is het leuker werken dan in een traditionele Engelse telefooncel?

Bronnen: Bar Works, Gizmag

Beeld: SuperCar-RoadTrip.fr/CC 2.0


Meer Mens