Eerste sprekers KIJK Live! bekend

kijkmagazine

16 August 2013 11:00

KIJK Live! - banner

12 september is de eerste try-out van het nieuwe evenement KIJK Live! Het volledige programma houden we nog even under wraps, maar hier is vast wat informatie over twee van de sprekers.

Allereerst mogen we Robin Soetens verwelkomen, van het Eindhovense RoboCup-team Tech United. (KIJK-lezers kennen hem uit ons artikel ‘We are the robochampions’, KIJK 7/2013.) En Soetens komt niet alleen: hij zal een van zijn robots meenemen!

Met de tweede spreker haken we in op het coveronderwerp van de volgende KIJK-editie: gentech. Is het genetisch modificeren van gewassen nu echt zo gevaarlijk en verwerpelijk als ‘men’ zegt? Hierover zal dr. Bert Lotz van Wageningen UR komen spreken.

Daarnaast zal er nog een aantal interessante sprekers zijn, die meer zullen vertellen over andere KIJK-waardige onderwerpen.

KIJK Live! vindt plaats in de Meet and Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam. Je kunt naar binnen vanaf 19.30, het eerste praatje begint om 20.00 uur. Het ‘officiële’ programma zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Daarna kunnen de bezoekers, de sprekers en de KIJK-redactie nog een halfuurtje naborrelen. Oh ja, en toegang is gratis!

Erbij zijn? Zet je dan op de wachtlijst via de site Meetup. Als je tot de genodigden behoort, krijg je bericht!

Kun je niet op 12 september? Geef je dan op voor de tweede tryout, die op 2 oktober plaatsvindt. Zelfde tijd, zelfde locatie.


Meer Nieuws