Winnaar KIJK-reis: ‘Als ik 88 ben, denk ik hier nog aan terug’

kijkmagazine

16 November 2011 16:00

Kennedy Space Center - banner

In KIJK 6/2011 gaven we een reis voor twee naar het Kennedy Space Center weg. De winnaar doet verslag.

Het was zonder twijfel de spectaculairste prijs die we afgelopen jaar in KIJK weggaven: een fly-and-drive-vakantie voor twee personen naar Florida, inclusief een bezoek aan het Kennedy Space Center. De winnaar was Wytse Kloosterman, die zijn oren niet geloofde toen KIJK-hoofdredacteur Vivianne Bendermacher hem telefonisch van het goede nieuws op de hoogte stelde. Onlangs verzilverde hij zijn prijs: op 22 oktober vertrok hij per vliegtuig richting Orlando International Airport.

Inmiddels is Wytse terug in Nederland. “De reis was één groot avontuur, waarbij verschillende jeugddromen zijn uitgekomen”, mailt hij enthousiast. “Het waren ‘maar’ twaalf dagen, maar het voelt alsof we twee maanden zijn weggeweest, zoveel hebben we gedaan, gezien en beleefd!”

Kennedy Space Center

Natuurlijk bezocht Wytse tijdens zijn trip het bezoekerscomplex van het Kennedy Space Center, inclusief een bustour over het afgesloten gedeelte van het ruimtevaartcentrum. Maar ook buiten het Space Center werd Wytse goed bezighouden. “Er is in Florida zo ontzettend veel te doen dat we ons maar één middag op het strand hebben gegund.”

Afsluitend zegt Wytse: “KIJK heeft een ontzettend gave, bijzondere reis meegemaakt! Als ik 88 ben en in het bejaardenhuis zit, zal ik er nog aan terugdenken!” Kortom, een prijs die het lot duidelijk aan de juiste persoon heeft toegekend.

Bezoek de site van Wytse Kloosterman om in meer detail over zijn reiservaringen te lezen.


Meer Nieuws