Geheel vernieuwde KIJK 12/2011 verschenen!

kijkmagazine

21 October 2011 09:00

Nieuw KIJK-logo 2011

Vanaf vandaag ligt KIJK 12/2011 in de winkel, met een nieuw logo en een nieuwe look.

Zoals we eerder al meldden op deze site werd het weer eens tijd om de vormgeving van ons blad onder handen te nemen. Het resultaat van een drukke tijd van brainstormen, ontwerpen en bijschaven belandde gisteren al bij de meeste abonnees in de bus, en is vanaf vandaag ook in de winkelschappen te bewonderen.

KIJK 11/2011 - cover

Het omslagartikel heeft als titel ‘Oost versus West’ en gaat over de vraag wanneer het Westen voorlag op het Oosten en vice versa, en vooral: waar dat door kwam. Hierbij bestrijken we een periode van maar liefst 16.000 jaar, beginnend bij de opkomst van de landbouw en eindigend in de 21ste eeuw.

Verder vind je in dit nummer de nieuwe rubriek Open & Bloot, KIJKs eigen interpretatie van de overbekende centerfold. Voortaan schotelen we je elke keer een intrigerende openwerking voor, te beginnen met een blik op het binnenwerk van een anthropomorphic test decive, oftewel: een moderne chrash test dummy.

Daarnaast verwelkomt KIJK een nieuwe columnist: bioloog en slangenexpert Freek Vonk, die ook op radio en tv vaak enthousiast over zijn vakgebied mag vertellen. Wat overigens niet betekent dat we afscheid nemen van KIJK-veteraan Ronald Giphart; diens column vind je op zijn gebruikelijke plek terug – maar dan wel met nieuwe vormgeving en foto.

Graag horen we wat je van de nieuwe lay-out vindt! Je mening kun je onder dit bericht kwijt; daarnaast zijn we natuurlijk te mailen.


Meer Nieuws