KIJK 1/2011 verschenen!

kijkmagazine

2010-12-17 10:00:14

In sommige winkels ligt hij al een paar dagen, maar vandaag verschijnt hij officieel: KIJK 1/2011. Met op de cover, jawel, een naaktmodel; voor zover wij weten een first in de geschiedenis van ons blad.

De aanleiding voor deze dame met haar, zoals ‘bladendokter’ Rob van Vuure het formuleerde in zijn meest recente Volkskrant-column, “rustgevende tepels en glazige schouders” is het omslagverhaal ‘De lekkerevrouwenformule’. Hierin leggen we uit hoe de man is voorgeprogrammeerd om bepaalde vrouwen – waaronder het exemplaar op onze cover – mooi te vinden.

Ook los van deze dame ziet dit nummer KIJK er trouwens extra mooi uit: het blad heeft dikker papier, een ruggetje en glimmende elementen op de voorkant. Eenmalig, vooralsnog, maar wie weet…

Verder onder meer in dit nummer: de ruimtevaartkalender van 2011, alles over Fidel Castro in de nieuwe rubriek Man&Macht, en de keerzijdes van biologische producten.

Klik hier om alle siteberichten behorende bij KIJK 1/2011 te zien, hier om de cover te bewonderen.


Meer Nieuws

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.