KIJK Live! Ivo van Vulpen over Higgs

KIJK-redactie

21-10-2013 16:00:09

Ook de tweede KIJK Live! was een groot succes. Kon je er niet bij zijn? Bekijk hier de presentatie van Ivo van Vulpen over Higgs.

KIJK Live! komt nu ook je woonkamer binnen met de opnames van de tweede try-out. Bekijk hieronder de presentatie van Ivo van Vulpen van Nikhef en de Universiteit van Amsterdam, die tijdens de KIJK Live!-editie van 2 oktober sprak over deeltjesfysica, waaronder het higgsdeeltje, waarvoor dit jaar een Nobelprijs wordt uitgereikt.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
De video werd gemaakt door Daan van Bergen van VideoLogic; heel veel dank daarvoor!

Bekijk hier het praatje van Fred Soons over verdwijnende eilanden, dat tijdens dezelfde KIJK Live! werd gegeven. De filmpjes van de overige sprekers verschijnen binnenkort op deze website.

Wil je een keer aanwezig zijn bij KIJK Live! dan kun je je gratis aanmelden via de site Meet-up. De eerstvolgende edities zijn op dinsdag 5 november en op maandag 9 december in de Meet and Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam; inloop vanaf 19.30 uur.

Beeld: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis