LEGO Aston Martin, magische spiegel en een coole mok

KIJK-redactie

20-09-2018 10:59:36

Aston Martin LEGO

De legendarische James Bond-auto van LEGO-steentjes, een mok speciaal voor Playstation-fans en een spiegel die de naakte waarheid toont: een selectie uit de gadgets die we bespreken in KIJK 8/2018.

N00b-kop

De makers van Tech-Toys zijn fan van Nintendo. Dat is algemeen bekend. En soms levert dat boze lezersbrieven op, van gamers met een voorliefde voor andere consoles en zelfs aanhangers van The PC Master Race. Of we ook eens aandacht kunnen besteden aan gadgets van andere spelletjesmachines, schrijven ze dan. Nou, prima hoor. Hiernaast dus de Playstation Controller Mug van Firebox. Perfect voor het drinken van koffie, thee en de tranen die je huilt omdat je zulke stomme videogames speelt.

Kopen kan op www.firebox.com.

Blokjesbond

Dit is de Aston Martin DB5. Juist, de luxe-auto bekend uit James Bond-films als Goldfinger, Thunderball, GoldenEye en Spectre. Correct, dit is een model gemaakt uit LEGO-blokjes. Ja, de speelgoedvariant is trouw aan het origineel. Inderdaad, er zitten roterende nummerplaten in. Precies, hij heeft uittrekbare snijwapens in de wielen en een verborgen telefoon in de deur. En jawel-yeah-zeker-si-yes-yes-yes hij heeft een werkende schietstoel. We willen hem. Echt.

Race naar www.shop.lego.com.

Magic Mirror

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wat is er met mijn lichaam aan de hand? De Naked kan het je vertellen. Het is namelijk een full-length 3D scanning smart mirror die onder meer je omvang en je vetpercentage meet én bijhoudt hoe die zich ontwikkelen. Het apparaat maakt vervolgens een driedimensionaal model van je lijf, zodat je op basis daarvan beter gefundeerde keuzes over je dieet, je sportprogramma en je dagelijkse bezigheden kunt maken. Alsof een gewone spiegel nog niet confronterend genoeg was…

De website is www.nakedlabs.com.

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws