Filmpje: Spot kan twerken

Laurien Onderwater

17-10-2018 10:59:15

Spot twerken

Wie denkt dat robots uiterst serieus zijn, heeft het mis. Dat laat Boston Dynamics’ bot Spot maar weer eens zien in dit hilarische filmpje.

Ook al is het niet helemaal je muziekstijl, het nummer Uptown Funk van zanger Bruno Mars en producer Mark Ronson kan je niet zijn ontgaan. Vrijwel elk radiostation heeft het liedje wel een keer gedraaid. Robothond Spot is ook fan van het nummer én weet er goede dansmoves bij uit te voeren. De robot kan zelfs twerken (met de billen omhoog en omlaag schudden). Daarnaast kent Spot dansbewegingen als de running man en de moonwalk. Nooit geweten dat hij zulke soepele heupen had…

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Het is overigens de bedoeling dat deze ingenieuze robothond volgend jaar op de markt komt. Dan zou hij bouwbedrijven kunnen helpen bij het doen van inspecties op locatie (lees: Spot wordt aan het werk gezet). Maar je kunt de (waarschijnlijk peperdure) robot ook aanschaffen om een feestje meer schwung te geven.

Bron/beeld: Boston Dynamics

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes