Techionista: een app voor al je berichtjes

KIJK-redactie

12-10-2014 13:00:15

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: een enkele app om al je berichtjes in te ontvangen

Eens even kijken… Je kunt berichtjes krijgen en versturen via WhatsApp, Snapchat, Highlight, Path, Facebook, Twitter, Hangouts, LinkedIn, sms, en dan vergeet ik er vast nog een paar. En voor al die berichtjes moet je nu al die verschillende apps openen. Heulemaal niet handig en verre van efficiënt. Vonden een stel ex-Googlers nou ook, en dus komen ze met een subliem idee: een app waar alle messenger apps samenkomen: Snowball.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Volgens de makers zit niemand te wachten op weer een nieuwe berichten-app. En daar zijn er inderdaad al genoeg van. Maar we worden wel gelukkig van één knop om al die verschillende berichtjes te bereiken. Een soort inbox. Precies dat wil Snowball voor je zijn. De app is gloedjenieuw: hij is vandaag in beta gegaan en het is mij nog niet gelukt de service te downloaden. Het ziet ernaar uit dat Snowball nog niet in Nederland beschikbaar is. De app is speciaal voor android ontwikkeld (het zijn tenslotte ex-Googlers), maar ook voor iOs is de app in de maak. Topidee, zeg ik.

Je kunt Snowball hopelijk snel hier downloaden.

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media? Bezoek Vivianne’s weblog Techionista!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws