Elon Musks vlammenwerpers zijn uitverkocht

Laurien Onderwater

2018-02-01 15:59:54

vlammenwerpers

Wat is het toch met Elon Musk dat hij van zoveel dingen een succes weet te maken? Zo ook van de vlammenwerpers die binnen een week zijn uitverkocht.

Nog maar vier dagen geleden berichtten we over de flamethrowers die The Boring Company van Elon Musk verkocht. Mensen konden via de website van het bedrijf een pre-order plaatsen en dan zouden de vlammenwerpers ergens in het voorjaar worden geleverd. Maar ja, wie wil er nou een vlammenwerper van 400 euro kopen?

Sold out

Genoeg mensen blijkt nu. Want binnen no time heeft de Boring Company alle 20.000 exemplaren voor 500 dollar per stuk verkocht, en heeft het bedrijf dus even 10 miljoen dollar omzet gedraaid (die de Boring Company hard nodig heeft om zijn tunnelproject te kunnen financieren). En dat voor een website die zelf eerlijk heeft toegegeven dat de dingen eigenlijk te duur zijn en dat je ze elders goedkoper kunt krijgen.

O, en alle 20.000 bestellingen worden geleverd met een brandblusser, meldde Elon Musk op Twitter. Wel zo handig wanneer je per ongeluk je huis in de hens hebt gezet.

Snowthrower

Is het jou niet gelukt om een vlammenwerper te bemachtigen? Niet getreurd, grote kans dat er binnenkort een nieuw speeltje op de markt wordt gebracht. Zo werd er een sneeuwblazer gesuggereerd wat Musk een goed idee vond. En aangezien die vlammenwerper geen grap was, nemen we dit ook maar serieus.

Bronnen: The Boring Company, Engadget

Lees ook:

vlammenwerperBen je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

KIJK editie 11 - 2021
Nieuwste editie

Met onder andere: Worden robots ooit autonoom? - Bijdehante beestjes - Tech-toys