Win kaarten opening NASA-tentoonstelling

kijkmagazine

13-06-2013 12:10:10

NASA-tentoonstelling 'A human adventure'

Naar de feestelijke opening van de NASA-tentoonstelling A human adventure? Het kan, met KIJK!

Het komende halfjaar te zien in de Jaarbeurs van Utrecht: de NASA-tentoonstelling A human adventure. Op donderdag 20 juni wordt deze tentoonstelling feestelijk geopend – en KIJK heeft vijftien setjes van twee kaarten voor deze opening weten te bemachtigen om weg te geven!

De ontvangst is van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna gaan de activiteiten door tot 19.00 uur. Astronaut Charlie Duke, een van de slechts twaalf mensen die ooit over de maan liepen, is speciaal voor de opening van de tentoonstelling overgevlogen.

NASA-tentoonstelling - fotoWil jij dit bijzondere evenement meemaken en als een van de eersten de tentoonstelling bekijken? Ga dan naar deze pagina en vul het formulier in om kans te maken op twee gratis toegangskaarten. Wees er wel snel bij, want de opening is al volgende week donderdag, dus we moeten aanstaande maandag de actie sluiten!

KIJK kreeg eerder trouwens al een een sneak preview van de tentoonstelling. Lees hier onze ervaringen.

A human adventure loopt tot januari 2014 en is dagelijks geopend van 9.00 tot 19.00 uur. Klik hier voor meer informatie.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar