Gevoel van kantoor in huis gehaald

Naomi Vreeburg

02 April 2020 11:59

kantoor

Vanwege de coronacrisis werkt een groot deel van de Nederlandse bevolking thuis. Deze site moet het gemis van kantoor draaglijker maken.

Mis je het gebabbel van je collega’s, het geluid van vellen papier die uit de printer rollen en het geschuif van bureaustoelen? Dat kan, niet iedereen houdt van de stilte die thuiswerken – zonder kinderen – met zich meebrengt. De mensen achter de site MyNoise hebben daar nu iets op bedacht: de Office Noise Generator.

Lees ook:

Kantoorgeluiden

De website heeft namelijk een tool gelanceerd waarmee je het rumoer van het kantoor kunt afspelen tijdens het thuiswerken. Daarbij kun je ook nog bepalen welke geluiden de boventoon moeten voeren. Hoor je het liefst printers en scanners? Dan kun je het groene schuifje naar boven brengen. Mis je voornamelijk het geroezemoes van collega’s? Beweeg het oranje bolletje dan omhoog.

De Office Noise Generator kun je rechtstreeks vanuit je webbrowser gebruiken. Of je kunt de app downloaden. Deze is gratis te gebruiken via iOS en Android. Maar om je waardering te laten blijken, kun je wel oprichter van MyNoise Stéphane Pigeon een donatie toesturen, zo laat Bright.nl weten.

Gratis verzending

Zoveel mogelijk binnenblijven, is de oproep van de regering en het RIVM om COVID-19 het hoofd te kunnen bieden. De verveling kan echter wel keihard toeslaan. Even lekker door een tijdschrift bladeren kan uitkomst bieden: de KIJK bijvoorbeeld! De edities van ons blad kun je gewoon online verkrijgen. Met tijdelijk gratis verzending! Gebruik hiervoor code ‘GRATIS’.

Bronnen: MyNoise, Bright.nl

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer Nieuws