KIJK Tipt: het LEGO Bonsaiboompje

KIJK-redactie

03-03-2021 09:00:00

LEGO bonsaiboompje

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Bonsaiblokjes

LEGO Bonsaiboompje is best een goede naam voor het LEGO Bonsaiboompje. Want het LEGO Bonsaiboompje is een bonsaiboompje, maar dan van LEGO. Iets nauwkeuriger: het LEGO Bonsaiboompje is een bonsaiboompje van 18 centimeter hoog en 21 centimeter lang en 20 centimeter breed, opgetrokken uit 878 LEGO-bouwsteentjes. Hoe dan ook, wij zijn fan van dit LEGO Bonsaiboompje. Voor de duidelijkheid: een bonsaiboompje, van LEGO.

Tuiniers gaan naar www.lego.com

LG gaarkijker

Een kijkje in de keuken. Zoiets was waarschijnlijk de gedachte achter de InstaView Range with Air Sous Vide van LG. Als je twee keer op het glas van deze kookoven tikt, dan begint er binnenin namelijk een lampje te branden – zodat je precies kunt zien of de ananas op je diepvriespizza al warm genoeg is om je bek aan te verbranden. Smakelijk én makkelijk.

Ga naar www.lg.com voor meer info

Bose Sport Open Earbuds

Een nieuwe manier om naar muziek te luisteren. Dat beloven de Sport Open Earbuds van Bose. Of beter: dat belooft de entirely new kind of enclosure van die oordopjes. Je plaatst deze draadloze minikoptelefoons namelijk niet over je oren, niet in je oren en niet op je oren – maar bóven je oren. Kennelijk kun jij daardoor je favoriete songs én je omgeving horen, maar zonder dat anderen last hebben van je slechte smaak. Klinkt als muziek in, eh… boven de oren.

Check www.bose.com

Tekst: Rik Peters

Deze en nog meer gadgets staan ook in KIJK 3/2021. Bestel de editie hier.

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws