SuperSuit: gamen in pak

Naomi Vreeburg

04-11-2016 11:00:38

supersuit

Pokémon GO heeft bewezen dat je kunt gamen op straat. En een mogelijk volgende stap in het buiten gamen is een speciaal pak: SuperSuit 

De SuperSuit is een uitrusting die allerlei schiet-, verstop- en achtervolgingsgames in de buitenwereld mogelijk maakt. Hij bestaat uit een soort harnas, het SuperVest, dat meer dient als doelwit dan als bescherming. Daarnaast is er een SuperGlove, te vergelijken met een controller. De Superglove is ook het wapen waar je mee schiet. En dan is er nog de SuperBot, een soort sensor die je bij je kunt dragen of ergens kunt achterlaten en die bijvoorbeeld kan werken als een tijdbom om je tegenstanders uit te schakelen.

Op supersuit.io kun je verschillende spectaculaire video’s zien. Hieronder een daarvan:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

De SuperSuit is nog niet te koop. Zijn makers collecteren op Indiegogo. Ze hebben 110.000 dollar nodig om het product te voltooien. Voor 119 dollar heb je één Suit, compleet met Vest, Glove en Bot.

Dit filmpje wordt ook besproken in de rubriek ‘Blankesteijns bites’ in KIJK 12/2016. Dit nummer ligt in de winkel van 17 november tot en met 14 december. Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Artikelen

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar