WK-klok, een kofferspeaker, een Gameboy-wekker

KIJK-redactie

17-05-2018 10:59:48

wk-klok

Een horloge dat helemaal in het teken van voetbal staat, een reiskoffer met hifi-speaker en een Game Boy Alarm Clock: een selectie uit de gadgets die we bespreken in KIJK 6/2018.

WK-klok

Hublot, de Zwitserse maker van onbetaalbare horloges vol diamant en goud en stukjes maagdenvlies van roze eenhoorns, heeft voor het eerst een smartwatch gemaakt. Die staat helemaal in het teken van voetbal: de Big Bang Referee houdt je in real time op de hoogte van alle wedstrijden en statistieken van het wereldkampioenschap 2018 én wordt gedragen door de scheidsrechters op dat toernooi. Prijs op aanvraag – maar het leek ons smarter om er gewoon niet naar te informeren.

Foto’s op www.hublot.com

Rolspeaker

We kennen het allemaal. Je bent op reis in een vreemd land, of je staat op het vliegveld te wachten tot je mag inchecken om op reis te gaan naar een vreemd land, en je denkt opeens bij jezelf: had ik maar een hifi-speaker met bluetooth in mijn koffer zitten. Welnu, voor al deze situaties is er de Speakase van Nomadic Audio: een reiskoffer inclusief hifi-speaker met bluetooth. Meer hoef je toch niet te weten?

De website is: www.morelhifi.comWK-klokMario time!

WK-klokEen wekker in de vorm van een gameboy. Meer is de Game Boy Alarm Clock niet. Maar meer hoeft hij ook helemaal niet te zijn. Wakker worden is gewoon net iets minder pijnlijk wanneer het gepaard gaat met de zalige 8-bit-melodietjes uit Super Mario Land. De sta-op-klok heeft hetzelfde formaat, eenzelfde look-and-feel en dezelfde knopjes als de originele handheld – maar de batterijen gaan gelukkig wel wat langer mee.

Site: www.paladoneshop.com

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Artikelen