Win! Een dvd-pakket van HISTORY

KIJK-redactie

2017-08-24 12:59:52

how the world made america

Hoe ontstond de smeltkroes van Amerika? In de serie ‘How the world made America’ is te zien hoe volkeren over de hele wereld vertrokken naar het beloofde land. 

In 1840 begon een vrijwel ongeremde immigratie in Amerika toen het land de zogenaamde Green Cards invoerde. Zo verhuisden in 1880 de helft van de Joden in Rusland naar New York City, en zorgde de grote aardappelhongersnood voor massamigratie vanuit Ierland.

Winnen!

In ‘How the world made America’ onthult HISTORY de grote krachten die de mensheid in beweging zetten. De tweedelige serie gaat over de grootste migraties van alle tijden en de gevolgen die ze hebben gehad – cultureel, sociologisch en politiek – in de huidige Verenigde Staten.

Ter gelegenheid van deze nieuwe documentaire mag KIJK een HISTORY dvd-pakket weggeven van de tv-serie The Universe! Een televisieserie over het heelal. Hiermee heb je met 44 afleveringen genoeg kijkplezier. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier in te vullen.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

KIJK editie 11 - 2021
Nieuwste editie

Met onder andere: Worden robots ooit autonoom? - Bijdehante beestjes - Tech-toys