KIJK tipt: dit apparaat is zowel een desktop, laptop als tablet

KIJK-redactie

20 December 2023 09:00

De desktop-laptop-tablet. 3 apparaten in 1

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: drie apparaten in één.

3-in-1

De desktop-laptop-tablet. 3 apparaten in 1

Drie apparaten in één apparaat? Dat belooft HP met de Spectre Foldable PC. Met het scherm gevouwen en het toetsenbord vastgekoppeld werkt hij als een 12,3-inch laptop; met het scherm plat en het toetsenbord verwijderd werkt hij als een dunne 17-inch tablet; en met het scherm overeind en het toetsenbord in de buurt werkt hij als een desktopcomputer. Kost je wel 5000 euro, en misschien kun je daar ook gewoon drie losse apparaten voor kopen.

Drie voor de prijs van drie, op hp.nl

Koffietijd

Barista Touch Impress

Tijd voor een nieuwe generatie espressomachines voor thuisbarista’s. Dat dachten de koffieleuten van Sage Appliances toen ze de Barista Touch Impress ontwierpen. Deze pleurmaker deluxe heeft namelijk Auto MilQ, een unieke technologie die ook van moderne melksoorten een lekker kopje prut kan brouwen. De machine weet of er havermelk, amandelmelk, sojamelk of koeienmelk wordt gebruikt, en past op basis daarvan automatisch de temperatuur, timing, luchtdruk en stoomhoeveelheid aan om een heerlijke microfoam te kloppen. Oftewel: koffietijd, voor de koffie van deze tijd.

Thuisbarista’s checken sageappliances.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 1/2024.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Openingsbeeld: HP


Meer KIJK tipt