KIJK Tipt: LG Soundbar SP9YA

KIJK-redactie

08-09-2021 09:00:00

LG soundbar

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

LG Soundbar

soundbar

De foto hiernaast en de titel zijn eigenlijk misleidend. Want daarop staat de Soundbar SP9YA, en eigenlijk is die totaal niet interessant. Veel boeiender is namelijk de verpakking waarin die lawaaimaker wordt geleverd. Volgens LG is die immers vet milieuvriendelijk, want gemaakt van “gerecyclede gegoten pulp en veel minder EPS-schuim en plastic”. Bovendien heeft de doos een L-vorm, waardoor er meer exemplaren in een vrachtwagen passen. Mooi initiatief, waar LG terecht mee uitpakt. Bijna jammer dat je niet alléén de doos kunt kopen.

Site: www.lg.com

Shuffle Mats

shuffle mats

Simsalabim! Aangezien kaartgoochelen de allergaafste kunstvorm op aarde is: hier de Shuffle Mats van het Nederlandse bedrijf Vorst & Bosch. Deze handgemaakte matjes zijn bedoeld voor magicians die niet een hele close up mat willen meeslepen, maar ook hun table riffle shuffles, up the ladder false cuts en andere card controls niet onnodig lastig willen maken door ze op een hard oppervlak uit te voeren. Oftewel: kleine en zachte matjes, die trucjes net iets makkelijker laten verlopen. Hocus pocus pilatus gaaf.

Lees meer op www.vorstandbosch.com

Spectacle

spectacle

In het Haagse Museon kun je tot en met 30 januari 2022 de fototentoonstelling Spectacle bezoeken. De beelden van indrukwekkende planten en dieren tonen de aarde in al zijn glorie en benadrukken de noodzaak om haar te beschermen.

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 9/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt