Win: Stephen Hawking, een boek over vriendschap en zwarte gaten

Laurien Onderwater

23-09-2020 13:00:02

Stephen Hawking boek

Deze winactie is afgelopen. In dit boek belicht auteur Leonard Mlodinow zowel de wetenschap als het persoonlijke leven van Stephen Hawking.

Het is misschien niet de eerste eigenschap die je zou verwachten bij een natuurkundig genie als Stephen Hawking, maar hij hield erg van flirten. Vooral met de vrouwen die hem verzorgden. Het is slechts één van de intieme inkijkjes die je als lezer van deze nieuwe biografie over Stephen Hawking krijgt voorgeschoteld.

>>> Lees ook: Dertien uitspraken van Stephen Hawking <<<

Collega en vriend

In Stephen Hawking, een boek over vriendschap en zwarte gaten vertelt Leonard Mlodinow over twee decennia aan vriendschap en wetenschappelijke samenwerking met Hawking. Hij portretteert Hawking de collega, die zich bezighield met de kleinste details ondanks dat hij maar één woord per minuut kon typen. En we ontmoeten Hawking de vriend, die zulke sterke banden creëerde met de mensen om zich heen dat het optrekken van een wenkbrauw voldoende was om een boodschap over te brengen.

Stephen Hawking

Tot slot maken we kennis met Hawking het genie, die tegen alle verwachtingen in opbloeit nadat hij de diagnose ALS krijgt en zijn geestkracht gebruik om de mysteries van het universum te doorgronden. Een prachtig portret van een briljante, ondeugende en bijzonder zachtaardige man

KIJK mag van New Scientist drie exemplaren van dit boek weggeven!

Wat moet je doen? Vul simpelweg onderstaand formulier in en wie weet krijg jij het boek toegestuurd. 

NB: bij het meedoen aan de actie ontvang je geen bevestigingsmail. 

De spelvoorwaarden van New Skool Media vind je hier.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens