Broek geeft seintje als je gulp open staat

Naomi Vreeburg

30-05-2016 15:00:39

Het systeem Noti-Fly moet een van de gênantste momenten van je leven tot het verleden laten behoren.

Je kent het wel: na een lange, intensieve dag kom je erachter dat je gulp al minstens vijf uur open moet staan. Net nu je in alle vlugheid je meest gênante onderbroek – je weet wel, die met Homer Simpson erop – aan hebt getrokken. Maar deze momenten zijn binnenkort verleden tijd als het aan de bedenkers van deze broek ligt.

gulp open staat

Noti-Fly, zoals het systeem wordt genoemd, zit verweven in een broek en bestaat uit een elektrisch circuit en een flexibel printplaatje. Het meet of je knoop en rits dicht zitten. Als het systeem merkt dat je alleen je broek hebt dichtgeknoopt, stuurt het via Bluetooth een seintje naar je mobieltje.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Het grote voordeel van dit systeem is dat je het niet kunt zien aan de buitenkant, melden de bedenkers. “Alhoewel hij is uitgerust met het systeem, houdt de broek zijn originele look. Want niemand wil die jongen zijn met de Tech broek.”

Bronnen: Chaotic Moon, Popular MechanicsPodcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens