De leukste KIJK-cadeaus voor onder de boom!

Laurien Onderwater

08-12-2020 09:00:00

cadeautips kerst

Kerst staat voor de deur. Heb je nog geen idee wat je je vriend, familielid of partner moet geven? KIJK geeft je vijf cadeautips.

1) Tweede Wereldoorlog-special (aanbieding!)

In 1945 kwam er een einde aan de Tweede Wereldoorlog; een conflict van een ongekende schaal dat de wereld radicaal zou veranderen. In deze 132 pagina’s tellende special nemen we je mee langs de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit die periode. Een unieke verzameling verhalen die je niet mag missen.

>>> Haal de special voor maar €6,99 in huis <<<


2) 50 jaar-special (aanbieding!)

Inmiddels bestaat KIJK alweer 52 jaar, maar deze jubileumspecial met daarin de beste verhalen van de afgelopen vijftig jaar gebundeld, mag niet in je boekenkast ontbreken. Sommige verhalen in deze speciale uitgave zijn heerlijk gedateerd, zoals dat over de eerste adventure-games. Andere staan weer erg in het teken van de tijd, zoals het artikel over een dreigende kernoorlog uit 1986. De superdikke 50 jaar-special kost nu tijdelijk slechts € 8,95!

>>> Bestel hier de bijzondere special <<<


3) KIJK op de wereld

Rond de aarde cirkelen een kleine 1750 actieve satellieten en ruim 300 daarvan maken foto’s van het oppervlak. Dankzij die haarscherpe beelden kun je onder meer via Google Earth bijna elke plek ter wereld van bovenaf bekijken. KIJK bracht samen met Fontaine Uitgevers de meest bijzondere satellietfoto’s samen in het boek KIJK op de wereld.

>>> Scoor dit boek! <<<


4) Scheurkalenders 2021

Waarom is er nog geen anticonceptiepil voor mannen? Bestond het Paard van Troje echt? Hoe zet een straalmotor lucht om in geluid? Waarom draaien honden met hun kop als ze luisteren? Dit is slechts een greep uit het enorme aantal vragen waarop de KIJK-scheurkalender antwoord geeft. En vanaf vandaag is deze razend interessante kalender te koop voor slechts € 14,99!

Lees je liever de Know How-scheurkalender? We hebben weer 365 superleuke weetjes voor je geselecteerd. Hang hem op het toilet, in de keuken, of op kantoor en geniet dagelijks van een fijne brainsnack. Of geef hem gewoon cadeau; dat mag natuurlijk ook.

>>> Bestel hier je favoriete scheurkalender <<<


5) Know How-cadeaupakket

Geef je liever iets van Know How cadeau, dan hebben we dit mooie pakket voor je bestaande uit Know How de 10, 101 fabuleuze feiten en Geniale antwoorden op goeie vragen. Als je deze drie producten in je winkelmand plaatst, en je gebruikt de kortingscode, dan betaal je slechts € 6,95 én profiteer je van gratis verzending*!

>>> Bestel het Know How-leespakket hier! <<<

*De code werkt alleen indien je bovenstaande drie producten afrekent. De code is niet van toepassing op andere producten uit de KIJK-webshop.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens