KIJK 5/2017 ligt nu in de winkel!

Laurien Onderwater

20-04-2017 09:00:39

KIJK 5/2017 in de winkel

Vanaf vandaag kun je de nieuwste editie van KIJK in de winkel of op je deurmat vinden. Met op de cover: wie wint de cyberoorlog?

Waarom zou je een leger de grens over sturen als virussen, wormen en ander virtueel geweld meer schade kunnen aanrichten? In het digitale Wilde Westen zijn spionage, virusaanvallen en hacks tussen landen aan de orde van de dag. Moeten we ons zorgen maken? In KIJK 5/2017 lees je meer over deze cyberoorlog.

Verder in dit nummer:

  • Wetenschappers verwonderen zich over mensen die eigenlijk bepaalde ziektes zouden moeten krijgen, maar toch kerngezond blijven. Hebben zij supergenen?
  • Complot! Volgens complotdenkers hebben politici en oliesjeiks een plan bedacht om ons hele continent islamitisch te maken.
  • De gemiddelde ontbijttafel staat vol voedsel met toegevoegde aroma’s. KIJK nam een kijkje in het oudste aromahuis van Nederland.
  • Auto’s hebben de laatste jaren veel veranderingen ondergaan. Maar hoe zit het bij de scheepvaart?

KIJK 5/2017 ligt in de winkel tot en met 25 mei voor 5,99 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen – zonder verzendkosten. Lees je het blad liever op je tablet? Dat kan met de apps Tijdschrift.nl en Magzine.nu.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

KIJK Hoogvliegers II cadeau

Bij een abonnement op KIJK. Samen voor slechts €17,50 (ipv €28,64)