KIJK en Know How zoeken marketingstagiair

KIJK-redactie

09 August 2016 12:00

KIJK-edities

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de media? Op de marketingafdeling van KIJK is nog een plek te vergeven!

Een van de grootste uitgeverijen van Nederland, New Skool Media in Amsterdam, is voor het wetenschapscluster vanaf 5 september 2016 op zoek naar een nieuwe enthousiaste stagiair(e) voor de marketingafdeling. Het gaat om de populairwetenschappelijke titels KIJK en Know How.

Stageperiode

Het betreft een meewerkstage van vier of vijf dagen per week voor een duur van minimaal twintig weken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit ondersteunen van de marketeers met o.a. bedenken en uitvoeren van online proposities, ontwikkelen van ideeën voor leuke (abonnee)acties waarbij je (i.o.m. marketeer) zelf verantwoordelijk bent voor de uitrol, maken van rapportages, sampling, bijhouden van de webshop, regelen en versturen van prijzen. Naast de bladen zijn ook de websites en social media-kanalen een belangrijk onderdeel van de marketingactiviteiten.

Wat wij vragen

  • Enthousiasme en een positieve instelling
  • Affiniteit met wetenschap en tijdschriften
  • Ondernemende en zelfstandige werkwijze
  • Computervaardigheden (Excel, Word, PowerPoint)
  • Gewenste achtergrond (HBO/WO): Communicatie, Commerciële Economie, M&IM, etc.
  • Eis: stageduur van minimaal twintig weken.

Wat wij bieden

Behalve het werken op een leuke, drukke afdeling doe je veel marketingervaring op in de breedste zin, ook omdat het een relatief kleine marketingafdeling is. Tevens werk je nauw samen met de redacties van de bladen. Naast het stuk meewerkstage is er ruimte voor een eventuele stage-opdracht. De vergoeding wordt vastgesteld volgens de officiële richtlijnen van New Skool Media.

Heb je interesse?

Stuur dan nu je motivatie met CV naar Talitha Marges (marketeer KIJK en Know How), [email protected], en word onze nieuwe collega!


Meer Mens