Win kaarten voor Grip op je Vermogen

KIJK-redactie

16 July 2018 12:59

Grip op je vermogen

KIJK geeft kaarten weg voor het evenement Grip op je Vermogen van Elsevier Weekblad.

De Nederlandse economie draait weer op volle toeren. Bedrijven investeren volop en ook consumenten laten het geld rollen. Het lijkt steeds beter te gaan, maar is dat wel zo? Het is niet meer vanzelfsprekend dat kinderen het beter krijgen dan hun ouders. Daarnaast valt ons pensioen vaak lager uit dan verwacht. Hoe helpen we onze kinderen of ouders om ook te genieten van het goede leven, zonder dat we zelf op de blaren moeten zitten? Grip op je Vermogen 2018 gaat in op alle facetten van een goed leven.

Goed voor elkaar

U wilt uw vermogen op peil houden en liefst laten groeien, maar ook genieten van het goede leven. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor uw gezondheid en wilt u toegang tot goede en betaalbare zorg. Maar het gaat niet alleen om nu, juist niet. Hoe geven wij de wereld optimaal door aan onze (klein)kinderen en welke rol spelen het klimaat en nieuwe verdienmodellen als de deeleconomie hierbij? Grip op je Vermogen biedt de antwoorden. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Win kaarten

KIJK mag 20 vrijkaarten weggeven voor de 12e editie van het succesvolle congres Grip op je Vermogen op vrijdag 5 oktober 2018. Het evenement vindt plaats in het World Forum in Den Haag.

Laat je gegevens vóór 13 augustus achter en maak kans op twee gratis entreekaarten.

Actievoorwaarden

New Skool Media BV (organisator van de winactie) verloot de beschikbare vrijkaarten onder alle deelnemers. Deelname is mogelijk t/m 12 augustus 2018. De totale waarde van het prijzenpakket (2 vrijkaarten voor Grip op je Vermogen 2018) is €55. Aan deelname aan deze actie zijn geen kosten verbonden. Minderjarigen tot 18 jaar dienen toestemming te hebben van hun ouders om mee te mogen doen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Actievoorwaarden.


Meer Mens