KIJK heeft een geheel nieuwe website!

Laurien Onderwater

11-12-2019 15:33:59

KIJK website

Het is je ongetwijfeld opgevallen: de website van KIJK is in een nieuw jasje gestoken. Er is een aantal dingen veranderd.

Na maanden overleg tussen de redactie en de development-afdeling is de nieuwe website van KIJK live – en daar zijn we maar wat blij mee. Niet alleen is de site veel mooier, ook is hij stukken overzichtelijker. Wel is er het een en ander veranderd.

De grootste veranderingen op een rij*:

  • Bovenaan tref je de vijf meest recente berichten. Meer van het laatste nieuws vind je door op de knop ‘Meer nieuws’ te klikken.
  • Wil je graag meer lezen over een specifieke pijler (science, tech, space of mens)? Klik dan op een van deze in het menu bovenaan of scroll naar beneden. Ook hier kun je nog verder lezen door op ‘Meer science’, ‘Meer tech’ et cetera te klikken.
  • KIJK heeft er een heuse index bij waarin alle artikelen die sinds 2010 in het magazine hebben gestaan, zijn terug te vinden. Je kunt (nog) niet het hele artikel online lezen, maar weet zo wel in welke editie een specifiek artikel stond, door wie het verhaal is geschreven en op welke pagina het staat. Dat is pas makkelijk terugzoeken!
  • Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief (foei!)? Dat kan nu nóg makkelijker. Rechts bovenaan de pagina staat een envelopje met ‘ Nieuwsbrief’. Je vindt de inschrijfpagina eveneens door naar beneden te scrollen, naast de index.
  • Naast het icoontje ‘Nieuwsbrief’ (rechtsboven) staat ook ‘Shop‘. Door daar op te klikken, word je direct naar onze online winkel gestuurd.
  • En naast ‘Shop’ in het menu staat ‘Klantenservice‘, waar je terecht kunt voor al je vragen over losse edities of een (lopend) abonnement.
  • In de rechter kolom op de homepagina staan nog steeds de vijf meest gelezen artikelen. Eronder vind je onze nieuwste magazine. Door daar op te klikken, word je doorverwezen naar de shop en kun je de laatste editie bestellen.

*Natuurlijk zijn er nog wat kinderziektes die eruit moeten, maar daar wordt ondertussen hard aan gewerkt.

We hopen dat je met nog meer interesse en plezier de website van KIJK bezoekt!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens