Haal de KIJK- of de KIJK Kids-scheurkalender in huis!

Laurien Onderwater

20 September 2022 15:00

KIJK-scheurkalender 2023

Het leukste wetenschapsblad van Nederland maakt naast reguliere edities en specials ook scheurkalenders. En die zijn vanaf nu te koop.

Hét magazine over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie brengt elk jaar ook een scheurkalender uit, waarin dagelijks een prangende vraag wordt beantwoord én een boeiend feitje wordt gedeeld. Voor 2023 hebben we nog een kalender gemaakt, speciaal voor de nieuwsgierigen vanaf 10 jaar: de KIJK Kids-kalender. Beide scheurkalenders zijn nu te koop.

KIJK-scheurkalender 2023

KIJK-scheurkalender

Waarom kakelt een kip na het leggen van een ei? Zijn tatoeages slecht voor je gezondheid? En waarom hebben sommige vliegtuigmotoren kartelranden? Je leest de antwoorden op deze en nog veel meer boeiende vragen in de KIJK-scheurkalender 2023. Bovendien staat er op elk scheurblaadje een grappig, gek of boeiend weetje waarmee je op feestjes kunt scoren. Ook leuk om cadeau te geven.

Bestel hem hier

KIJK Kids-scheurkalender 2023

KIJK Kids-scheurkalender

Speciaal voor de nieuwsgierigen vanaf 10 jaar: de KIJK Kids-scheurkalender. Hierin beantwoorden we de leukste vragen, zoals: wat is het zwaarste insect ter wereld? Heeft boos worden nut? Wat gebeurt er als de bliksem een vliegtuig raakt…? Zo word je elke dag nóg slimmer. En je kunt er natuurlijk ook eentje cadeau doen aan zoon, dochter, neef, nicht, buurjongen of buurmeisje.

Bestel ‘m nu!

Aanbieding: 3x KIJK + scheurkalender

aanbieding met scheurkalender

Nog niet bekend met KIJK? Dan hebben we een leuke aanbieding voor je. Krijg nu een scheurkalender naar keuze cadeau bij een mini-abonnement op KIJK! Je krijgt drie edities van KIJK op je deurmat én ontvangt een scheurkalender naar keuze samen voor slechts € 17,50 i.p.v. € 35,24.

Ga naar de aanbieding


Meer KIJK tipt