KIJK Tipt: De taal van vlinders

KIJK-redactie

28 April 2021 09:00

De taal van vlinders

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

De taal van vlinders

Wendy Williams neemt ons in dit boek mee naar vlinderhabitats over de hele wereld en laat ons kennismaken met de wetenschappers die hun leven wijden aan het bestuderen van deze dieren.

Uitgever Harper Collins

Sony FX3

Goeie camera. Dat is de FX3 van Sony. Waarschijnlijk. Het is de compactste en lichtste filmer uit de Cinema-lijn. Hij biedt de meest geavanceerde beeldsensortechnologie die het bedrijf tot op heden bedacht. En hij heeft een enorme waslijst aan ingewikkelde specs met cijfertjes en afkortingen en Engelse woorden waar ook wij he-le-maal niks meer van snappen. Maar we dénken dat het al met al echt wel een goeie camera is.

Heel veel interessantdoenerij op www.sony.nl

Stroom

In zijn nieuwste werk schetst de Amerikaanse neurowetenschapper David Eagleman een onthullend portret van ons prikkelrijke brein en het onvoorstelbare aanpassingsvermogen ervan.

Uitgever De Bezige Bij

Deze en nog meer boeken en gadgets staan ook in KIJK 5/2021.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer Mens