Kom morgenavond naar KIJK Live! in Delft

kijkmagazine

21 October 2015 09:00

Publiek KIJK Live! #12 Eindhoven

Morgenavond niets te doen? Kom dan naar KIJK Live! in Delft. Toegang is gratis!

Waar gaat het naartoe met onze financiële wereld en welke rol spelen tech-nerds in die ontwikkeling? Wat zijn gravitatiegolven en hoe vind je ze? Hoe meet je fijnstof met je iPhone en wat schiet de wetenschap daarmee op? In hoeverre speelt dodelijk geweld een rol in de dierenwereld en wat zegt dat over ons? Om die intrigerende vragen draait het in alweer de zestiende editie van ons evenement KIJK Live!, dat morgenavond plaatsvindt in het Science Centre Delft.

Bovendien presenteert KIJK-hoofdredacteur Inge Fraters weer onze eigen pubquiz. Laat zien dat je het meeste weet van wetenschap en technologie en sleep de befaamde KIJK-goodiebag in de wacht!

Toegang is gratis en er zijn nog plekken beschikbaar. Dus geef je snel op via de site Meetup of door een mail te sturen naar [email protected] met als titel ‘KIJK Live! Delft’.

Het officiële programma begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Bovendien kun je vanaf 19.00 uur kosteloos het Science Centre bekijken, dat speciaal voor ons open blijft. Na afloop is er een borrel waarbij je onder het genot van een drankje met de sprekers, de KIJK-redactie en de andere bezoekers kunt napraten over de onderwerpen.

Meer informatie vind je hier. Hopelijk tot morgen!


Meer KIJK tipt